Smekmånaden slut?

Så lilla hus, nu har jag haft dig i en månad, och det var dags att ta i med hårdhandskarna... det har kommit en mindre god lukt från toan på sistone, men man vet ju aldrig om det är någon som kanske just använt den och det är därför det luktar... men i morse var jag först in och lukten var där ändå... så då var det bara att gå till botten med lukten och rengöra vattenlåset i duschen. Passade på att ta vattenlåset i vasken också men det verkade oskyldigt.
 
Med hopp om en väldoftande julhelg :-)
 
Och gissa vad som väntar idag... en tur till Ikea! FIck inga skruvar till en av lagerhyllorna, det var lite B faktiskt, för jag hade planerat att bygga 4 sektioner. Nu blev det bara 3 men efter det blev den ganska otymplig att vända på (man får ju skruva både från framsidan och baksidan när hyllan ligger ner, så kanske OK ändå... Frågan är nu om jag ska ha en etta på andra väggen eller om jag ska komplettera till ytterligare en trea... Stapelplats behövs.
 
Julia var pigg på att följa med så det ska bli trevligt iaf! Återstår att se om allt folket är där, bara. Man kan hoppas att de är hemma och julpysslar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0