Skiljas från en vän

Ja, nästan mer som en kärlek än en vän, men nu är det slut, tydligen. När vi sågs första gången var det verkligen kärlek från min sida i alla fall. Nåja, säg den lycka som varar. Och för tillfället är jag ovanligt bra på att säga "Prylar, det är ju ändå bara prylar".
 
Så nu när ramen gått mitt av på älsklingsKarin, accepterar jag, och kan t o m erkänna att jag tog en 51 cm ram, när jag tidigare haft 53 cm som passade mig bättre. De nya pimpade Monarkcyklarna är inte alls så tjusiga som den jag hade, och de görs för övrigt bara i 51 cm. Jag tror nog att jag cyklat sisdår 8000-9000 km på älsklingsKarin, och det är inte så dåligt ändå. Det blev en Tjejvättern, en Ringsjön Runt och en Malmö VeloClassic, och så kanske 75 turer ToR Lund på dryga 3 år.
 
 
 
Trots att garantin gått ut, medgav både Bikemasters och Monark att så skulle det inte vara, att en ram går av efter 3 år. Men min snygga cykel fanns ju endast i begränsad upplaga, så det går inte att få en likadan.
 
Så jag fick nu en bra deal på en ny hoj, beställd och klar (med 55 cm ram):
 
 
Jag vill ha en tantcykel med upprätt ställning och fast cykelkorg, men under huven ska det ändå vara lite krut... förra cykeln pimpade jag med 7 växlar istället för 3 som ingick, och bytte till snabbare däck. Den här verkar ha lite av sådant redan från början. Och ja, jag var lycklig att få välja röd istället för svart.
 
Återstår att se om cyklen finns i lager förstås. Men om så, har jag den om en vecka! Passar bra tills Kata är tillbaka och behöver sin (min ex-exCykel - en 13 år gammal svart Monark Karin).
 

Kommentarer
Postat av: Li

Snygg cykel =) Jag har också köpt en ny cykel i veckan, man måste ha en när man bor i Sandviken har jag fått höra och det är så skönt att cykla till träningarna på en snabb cykel. Min är också röd =)

2013-08-01 @ 22:19:29
Postat av: Karin Dahlgren

Haha, vad trodde jag? Bara skoja lite. Klart att cykeln var slutsåld. Nu får jag tåla mig till 2014-sortimentet... får harva runt på div lånecyklar några månader alltså... och får förmodligen något helt annat när de nya cyklarna kommer.

2013-08-03 @ 10:03:26
URL: http://www.karinesmeralda.blogg.se
Postat av: Victoria

Jamen här stod ju hela storyn att läsa! Så mycket semester har jag alltså, att jag inte hänger med på bloggarna. Tack för ikväll!

Svar: Tack själv, Victoria, trevligt sällskap! Bra med semester från datorn också!
Karin

2013-08-03 @ 23:05:32
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0