Fem månader utan klädinköp

Senaste månaden gick riktigt bra, fram tills idag. Nästan så att jag ångrar att jag inte rapporterade igår.
 
Fram tills idag hade jag bara köpt en sak under denna månaden, en bikini på rea, som jag gav bort redan efter en användning. Så den tänker jag faktiskt inte räkna in alls. Planen var att ersätta den med en likadan, men den var slut. Så jag harvar vidare på gamla badkläder. (Jag gav bort bara av snällhet, då en raring med lite sämre tillgång till Twilfit spanade lite beundrande och gav en komplimang. Vi råkar ha samma storlek så jag gav genast bort).
 
Sedan har jag kastat ett par skor och gett bort ett par, samt kastat ett par mycket bra trekvartslånga byxor där blixtlåset gick sönder. Och gett bort en blus. Dessutom har jag kastat många par trosor (då tumlaren fick spel och gick på för hög värme och förvandlade mjuk spets till sträv), men jag räknar inte underkläder i köpfria året.
 
Men så idag... det var fotbollscup i Borgeby, ett stenkast från bästa skoaffären Borgeby skor. Mellan två av matcherna körde jag dit... Det var 40% på reapriset, så jag slog till och köpte 2 mycket bra par till mig själv samt 2 par till Malin för "en spottstyver" (nåja). Dessutom ett par normaldyra men mycket snygga boots till mig själv till hösten.
 
Summering sedan 10/3:
 
Använt 12/10 frikort
Kastat 8 plagg
Gett bort 7 plagg
Fått 2 plagg
 
Så: 15 plagg ut och 14 plagg in i garderoben. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag är djupt imponerad! Fattar ju knappt varför man har ett sådant mål ;) eftersom jag handlar så lite kläder och varje gång jag hittar nägot jag är nöjd med är jag beredd att handla TVÅ av det (fast det gör jag ju inte) haha.
Det låter otroligt snällt att ge bort sin nya bikini direkt. Det är typiskt dig Karin! Du är verkligen alltid väldigt snäll mot de som behöver.
Jag tycker dina skofynd låter väldigt bra. Det är en favvobutik för mig också och ändå har jag inte varit där EN enda gång sedan vi flyttade hem. MÅSTE ändra på det snart.
Ha det gott! Ciao.

2013-08-11 @ 19:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0