Inte alls som planerat

Ibland blir det inte alls som man tänkt sig, men bra ändå...

Malin skulle ha spelat fotbollsmatch hemma i förmiddags, men pga blockflöjtsparaden som arrangeras av Malmö kulturskola varje år, hade många lämnat återbud, och matchen fick flyttas.

Nu gick det inte längre att krångla sig ur paraden (som jag annars såg sådär mycket fram emot) - lite överraskande följde Peter med också, han som annars inte är så intresserad av kultur framförd av småbarn. På plats vid Triangeln träffade vi många föräldrar som vi inte sett på ett tag - alltid roligt!
 
Nästa "missräkning" - dmi hade lovat genommulet och ganska kallt - istället har solen lyst nästan non-stop och det är närapå vindstilla. Detta gjorde paraden (från Triangeln till Mazettihuset) extra trevlig, och sen fick Malin testa både dragspel, xylofon och altblockflöjt. Till all lycka tyckte hon att trummorna var för väsniga. Efter instrumentutprovningen (väldigt proffisgt gjort - barnen fick känslan av att de deltog i en orkester bara tack vare att lärarna backat upp med andra unga musiker som stod för melodin medan våra ungar tutade på samma ton hela tiden) tog vi en fika i solen på Malmö Chokladfabrik. Ljuvligt. 
 
Cyklade sedan hem igen alla tre, och Peter som förutspått motvind tillbaka fick fel - den lilla vind där var, var snarare till vår fördel. Hemma blev det sedan en heleftermiddag  i trädgården, ömsom rabattrensande, ömsom bänksittande och kaffedrickande, i sällskap med 15-åring i leopardbikini.
 
Kvällen missräkning är lite tråkigare - jag var bjuden på en alla gånger supertrevlig jubileumsfest med en massa goa gamla LC-kompisar, men med alla tårar som fällts i veckan, kunde jag bara inte tänka mig att gå på fest. Dock seglade ett alternativ upp, som jag tidigare tackat nej till pga LC-festen - Julia skulle sjunga i en gospelkonsert. Jag fick sällskap med min Mor dit. Det var ett trevligt tillfälle, och den fina musiken fungerar som balsam för själen. 
 
Så, nästan inget blev som jag trodde idag, ändå har det mesta varit bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0