En månad utan klädinköp

Tja, det gick ju sådär att inte handla några kläder till mig själv. Men man kan se det som att jag är under avvänjning; jag kanske bättrar mig under året. Förutom det där träningsklädsinköpet, har jag ändå lyckats rätt bra.

Jag har nämligen KASTAT en pyjamas som såg lite solkig ut och som jag inte använt på säkert 10 år, och ett par leggings med hål i, och så har jag gett bort en jeanskjol, ett par leggings, en tunika och en blus till min kusin, och en helt ny windstopper i fel storlek till en annan kusin. (Jag har alltså mycket svårt att kasta).

Men ännu bättre, jag har befriat mig från säkert 20 nyhetsbrev! De första var lätta - Brandos, Asos och andra sällanköpsställen. Lite svårare blev det med La Redoute (som verkligen skickar ut väldigt bra erbjudanden), HM och Åhléns. Just Åhléns har jag faktiskt inte sagt upp ännu. Men det är ju inte så att man inte hittar till hemsidorna om man skulle vilja handla - det är bara så vilsamt att inte få reklamen och bli frestad att konsumera. Av bara farten avbeställde jag Let's deal, Ginza, Coolstuff och en massa andra nyhetsbrev, även om det inte gäller kläder. Adlibris har jag kvar, och Twilfit. Kanske att jag lyckas boka av mig från dem också vad det lider. Samtidigt har jag tecknat mig för nyhetsbrev/sms-reklam på det där trevliga stället där jag köpte träningskläderna - Stormberg - och på L'Occitane... men totalt sett ligger jag ändå på minus. Bra gjort, av mig!
 
Summering:
Använt 3/10 frikort
Kastat 2 plagg
Gett bort 5 plagg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0