Om trosor

Ojoj, misstänker att ni nu förväntar er något riktigt spännande... men nu är det så, att trots att jag är 43 år fyllda, har jag tydligen fortfarande saker att upptäcka (just det överraskar mig såklart inte)... men jag trodde att jag hade koll på underkläder... Jag tycker vanligtvis att vissa personliga saker som underkläder, tarmfunktioner, sexdrömmar etc inte behöver ombloggas, men tydligen kan jag inte undanhålla er dessa godbitar.
 
På senaste tiden har jag kartlagt två nya sorters trosor som jag verkligen gillar! 
 
Den ena sorten är från Twilfit och de har inga sömmar. De är perfekta att cykla i! Jag använder bara blöjcykelbyxor om jag ska cykla längre än 30 km utan paus, men på mina jobbcyklingar (27 km enkel tur) har jag emellanåt fått problem med att troskanten skaver där jag sitter på  den på sadeln. Inte längre!
 
Laserskurna trosor, visst låter det high tech? Mycket bekväma och ska tydligen vara väldigt bra under tighta kjolar eller byxor också. Själv har jag bara cyklat i dem. De tål tvätt utmärkt bra också! Högsta betyg!!
 
Och nu, något ännu mera osexigt... dambenkläder!!
 
De är i 100% sidentrikå. Faktiskt ser mina inte alls så långa ut som på bilden utan mer som ett par lite längre boxershorts. Jag köpte två par (ett par naturvita och ett par svarta) och de räddade min sommar! För första gången på åratal har jag utan att tveka gått i kjolar och klänningar hela dagarna även i väldigt klistrigt och varmt väder. Förr har jag alltid fått tänka mig för, om jag ska gå långt har jag hellre tagit shorts för att låren annars skaver mot varann. De här var ljuvligt mjuka, och trots 35° värme gjorde de mig inte varm utan snarare sval! De verkar reglera temperaturen utmärkt, och jag blev inte det minsta svettig. Leverantören är Siden Selma som har så mycket fina grejor!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Nä om man förväntade sig sexiga underkläder blev man rejält besviken. Tack för tipsen! Undrar lite hur korta de där mameluckerna är, vill själv ha nåt mer än trosor när jag har kort kjol/klänning ifall man gör en Marilyn eller om man t ex behöver sitta ner utan att visa för mycket. Men först är det ju strumpbyx- och stövelsäsong. ser fram emot det faktiskt.

2012-09-18 @ 23:18:20
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Du ska få se dem vid tillfälle, Victoria (och då menar jag ta med dem i en påse och visa, inte dra upp kjolen och visa). Och jo, jag kände mig betydligt mer klädd när man satt på typ en barstol, mycket bättre att skymta en skugga av benklädesben än att riskera att exponera hela låret och halva rumpan i all sin blekhet!

2012-09-18 @ 23:22:24
URL: http://www.karinesmeralda.blogg.se
Postat av: fru C

Senaste halvåret har jag upptäckt charmen med rejäla osexiga saker som håller in magen. Man får försöka ignorera var man såg dessa senast - på mamma och mormor.

2012-09-19 @ 06:10:26
Postat av: Karin Själv

Mmm, det är bara att inse att man faktiskt är i mammagenerataionen nu, Marie... och precis som att en gullig 6-åring i ett nafs blev en ung kvinna, är man kanske mormor också helt plötsligt. Och då kan man vara det med stil!

2012-09-19 @ 06:43:59
URL: http://www.karinesmeralda.blogg.se
Postat av: Ingrid

Kanske är det PRECIS sådana här saker man SKA blogga om ibland! Bra tips! Dambenkläderna har jag aldrig sett innan och de verkar ju jättebra!

2012-09-19 @ 23:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0