Hälsningar från Karin

Jag är kvar, bara inte så aktiv. Jo, egentligen är jag jätteaktiv men inte här. Jag har agerat ganska mycket flytthjälp, litegrann av fotbollsmamma, rätt så mycket löneslav men har också varit på en finfin inflyttningsfest i Lomma och hunnit se många avsnitt av danska Brottet.
 
Jag hade i alla fall en tanke om ett blogginlägg igår som GARANTERAT var sista dagen utan strumpor - hu vad kallt det var, helst efter jobbet då det jagades mellan lampaffärer i snålblåst och regn. Så idag klädde jag på mig ordentligt, med strumpor, stickad kofta och annat höstmysigt och höll på att förgås av värme. Vi har haft lite problem med att få igång värmen i huset men nu vill jag lova att den funkar (15 grader ute dessutom istället för 5 som igår morse) och även på kontoret var det lite varmt.
 
Några andra som inte förstår sig på vädret är mina dahlior som inte blommade som väntat när vi var på semester i mitten av augusti, utan nu. Men de är vackra så att det förslår. Just den här mäter nog 20 cm mellan ytterspetsarna, nästan vulgärt tjusig.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Samma här. Väldans aktiv på annat håll :) .
Hoppas flytten gått bra och är klar.
Fantastisk blomma!!! Kram.

2012-10-01 @ 23:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0