Curlingmänniskan

Jag vill inte skriva curlingmamman, för jag tycker nog att jag curlar på andra fronter också, men jag gör det ganska gärna. Helgen har verkligen gått i ett!

Malin spelar ju fotboll, och det är mest Peter som brukar sköta det, då det är "hans" intresse... men nu har han ju varit i Australien en vecka så jag fick ta över den här helgen. Igår var det match i Borgeby, samling halv tio - jag fick väcka Malin kvart över åtta för att få henne klar...
 
Vill gärna vara målis!
 
Fram och tillbaka till Borgeby, hem och ordna lunch, sen lämnade jag barnen hemma och stack för att hjälpa Mor med flytten. Julia gick med Malin på bio, Modig, inkl fika, så det blev ganska många timmar att flytta på.

Sen handlade jag och lagade middag, Kata tömde diskmaskinen och dukade, och efteråt tog Julia och Kata hand om disken efter maten. Vi avslutade med lite kortspel innan det var läggdags för vissa.

Och så idag - Kata har konståkningsträning på söndagsmorgnar - hon cyklar snällt till alla andra träningar men söndag morgon skjutsar vi henne. Hon skulle vara på plats vid 8, hämtas igen halv tio.

Sen packade vi bilen för att hälsa på släkten i Falsterbo, jag, Malin och Julia. Kata ville gärna följa med men det gick inte att kombinera logistiken, då hon skulle vara på cheer leading kl 13. Det belv en trevlig 11-kopp kaffe och uppdateringar på diverse fronter. På väg tillbaka från Falsterbo släppte jag Malin i Höllviken där det var fotbollscup, samling 13, såg till att hon fick en varm korv och såg ca 10 min av matchen.

Sen hade Peters plan landat på Kastrup, 13:20, och jag körde för att möta på Hyllie. Jag släppte Julia, som skulle till stan, hemma, på vägen. Peters bagage var försenat så det var ganska lång väntan. Planen var att tillsammans köra tillbaka till Höllviken för att se på sista matchen och ta hem Malin, men klockan blev för mycket och Peter var jättetrött och ville hem. Malin fick skjuts hem av en annan familj.

Kanske onödigt många mil i bil, men rätt roliga saker, och omväxling! Nu är jag dock inte alls redo för arbetsvecka; skulle behöva lite vilohelg att göra ingenting på.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

OJ oj oj, vad många föräldrar som känner igen sig i denna typ av beskrivning! Jag gissar att det kommer en dag när vi glömt nackdelarna och bara minns hur KUL det var, ha ha.

2012-09-16 @ 23:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0