Belöning

Minns du mitt husmorstips att sätta ut alla krukväxterna på skuggig plats på altanen hela sommaren? När man sen tar in dem, har nästan alla satt knopp.
 
Porslinsblomma, har i skrivande stund 8 blommande klasar och sprider en sötaktig doft i huset, för mig är det barndomsminnen, porslinsblommor fanns hemma hos Farmor och Farfar i deras stora lägenhet vid Triangeln, och jag brukade fånga en droppe av blomsaften som varje sammetsaktig blomma släpper i från sig, och slicka i mig...
 
 
Orkidé, just den här kommer att ha en ovanlig lila blomning om en vecka eller två:
 
 
Novemberkaktusar - nästan överdrivna i sin blomning:
 
 
Vet inte varför jag kallade inlägget Belöning; så himla mycket ansträngning var det inte att bära ut och in blommorna, och dessutom slapp jag tänka på att få dem vattnade när det var semester.
 

Kommentarer
Postat av: Li

Känns som att jag måste bjuda in dig till konståkningstävlingar nu när inte Katarina tänker åka längre =( Alltid tråkigt när åkare slutar, men jag hoppas att hon kommer att hitta andra träningsformer som är roliga =) Kram Li

Svar: Ja, det gör hon nog. Vi har haft det på känn ett tag... Det är jättegulligt av dig att tänka på mig och tävlingar... just nu känns det inte som att jag ska sakna det jättemycket - har nog aldrig varit en riktigt konståkningsmamma heller.
Karin

2012-10-01 @ 21:20:38
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Li

Det finns många definitioner på vad som är en "riktig" konståkningsmamma, men jag gillar mixen på folk. Tänk vad jobbigt jag skulle ha det som tränare om alla föräldrar var konståkningsfreaks, jag skulle ju aldrig få någonting gjort ;)
Var inne och tittade på Malmö Allstar Cheers hemsida, vilket lag hamnade Katarina i? =)

2012-10-03 @ 20:36:00
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Fantastiska blommor!!! Orkidéerna måste varit glada över att få komma in nu!
Ser att av kommentarerna ovan att Kata ska sluta med konståkningen. Har hon några planer på att börja träna något annat? Kram.

2012-10-09 @ 23:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0