Upplevelsevecka

Nu är det fredag kväll och jag är ganska trött. Hela veckan har varit full med intressanta upplevelser...
 
Förra helgen hade vi trevligt släktbesök, sen tog jag semester på tisdagen för att tillbringa en heldag med min bror. Vi åkte till Louisiana norr om Köpenhamn, och körde den vackra kustvägen dit.
 
Utställningen hette Självporträtt och var sevärd, men egentligen var det umgänget som gjorde resan till ett fint minne. Vi hade gott om tid att prata om viktiga frågor på tu man hand. Jag älskar utomhusmijöerna på Louisiana - lika härligt att ströva omkring bland skulpturerna som att blicka ut över träd och hav från glaskorridoren där inne. Nu var det vackert och höstigt dessutom.
 
 
Vi står på en liten plattform, omgiven av vatten, och speglar och lampor skapar en illusion av obegränsat med stjärnor...
 
Igår var jag gäst hos min gamla LC-klubb och det var riktigt kul att träffa alla igen, och att få följa med till MAX IV inte så långt från min arbetsplats, i norra kanten av Lund. Föredraget var jättetrevligt; gavs av proffsiga Ulrika. Victoria har recenserat förträffligt och tagit bilder; själv lånar jag på internet, en framtidsbild då.
 
Jag som gillar nya ord, fick två (minst) på ett bräde: kullandskap och synkotronljusanläggning!
 
Och så idag då, tog hela familjen cyklarna ut till Emporia och testade Vapiano. Jag gillade både konceptet (självservering på ett skojigt sätt) och maten.
 
 
Vi hann bara med en snabb tur genom köpcentrat men känner på mig att det kommer fler chanser.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0