Hej på er

 
Det har verkligen varit fullt upp på sistone, och flera gånger har jag tänkt - "ah, det här ska jag blogga om", och t o m gogglat fram en bild för det syftet. Så nu finns det ett gäng bilder på skrivbordet men för den skull inga skrivna inlägg...
 
Så här får ni en liten bildkavalkad, helt utan inbördes koppling, och en liten inblick i senaste veckan för mig.
 
Nästan skimmad
 
Förra lördagen handlade jag i Lollopards lilla specialbutik i kvarteret (finns numera bara som webshop + öppnar oförutsägbart i en tom lokal på Rosenvång då och då). Jag älskar Lollopards kläder och slog till på en tröja till mig själv. Är dock inte van att handla till ordinariepris - brukade alltid fynda i butiken när den fanns på Davidshall. Vi kunde också specialbeställa en tröja till Malin - hon ville verkligen ha det fina Möllevångstrycket i limegrönt på mörk botten, så nu väntar vi på leverans.
 
 
Lite speciellt kändes det att stoppa in mitt VISA-kort i ägarens iPhone och betala på det viset... men kvittot låg fint i min inkorg en sekund senare. Man föstår dock hur liten skimningsutrustning kan vara.
 
Sköna söndag på The Lodge
 
Det var fantastiskt härligt att ligga i bubbelpoolerna ute på altanen på the Lodge, trots höstdimman som tog utsikten över Romeleåsen! Efteråt var det finfin brunch i trevligt sällskap!
 
Öppet hus på Procivitas
 
Det har varit mycket kring gymnasievalet för Kata. I veckan var vi på Öppet hus på Procivitas och fick ett väldigt gott bemötande. Dessutom bjöds det på hembakad prinsesstårta. Kata ska nu själv följa med en elev under en skoldag och kanske även besöka någon annan skola. Själv tycker jag att Procivitas verkar vara ett bra val. Sen ska ju betygen räcka till också, till exempel.
 
Igår var det trevlig tantträfftjejmiddag hemma hos Åsa med välkända, halvbekanta och nya ansikten. Kvällen gick snabbt, och vips var det midnatt. Många skratt men också väldigt seriösa samtal - jag gillar det när man med helt nya människor ändå vågar prata om riktiga och viktiga saker.
 
Parallellt kör ju jobbet på i härligt tempo, och så är det allt det vardagliga med aktiviteter för barn och oss själva. Jag försöker hålla fast vid att cykla till jobbet en dag i veckan och det är den enda motionen jag hinner med prioriterar. Peter och jag delar på ett Jojo-måndadskort och åker nu båda lite mer kollektivt och mindre bil. Det känns bra och ekonomiskt.
 
Jag har också skaffat en del julklappar men det kan man ju inte blogga om i förhand. Känns skönt, i alla fall!
 
Redan idag fortsätter det med roliga saker som nog förtjänar ett eget inlägg (har ni hört det förut?) och sen kör vi med full fart in i december med allt vad det innebär.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Du är duktig som bloggar över huvud taget ;) !
SÅ intressant det du skriver om Procivitas! Jag var säker på att du skulle komma med en fetsågning, men icke... Vi har ju hört både det ena och andra. Är jättenyfiken på att höra hur Kata kommer att göra och sedan tycka.

2012-11-26 @ 23:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0