Evita

 
I kväll var jag på Stadsteatern Operan med Julia och såg Evita. Jag tyckte att det var en riktigt bra föreställning, med jättefin koreografi. Det är alltid kul att se snurrscenen användas. Extra spektakulärt var det med arkobaten som var Evitas alter ego och hissade sig upp och ner i draperier, hjulade och gick ner i spagat. Konstigt nog störde det inte utan bidrog.
 
Charlotte Perelli då, jag måste säga att jag tyckte att hon var perfekt i rollen som Evita! Hon föreställde den enkla flickan som kom upp sig riktigt bra, och hennes lite schlageraktiga röst passade utmärkt. Jag gillade hennes energi på scenen. Allra bäst tyckte jag dock om Che, som fungerade som historieberättare och iakttagare.
 
Jag är en tacksam kulturkonsument - jag tycker att det är så roligt att komma på teater (och bio för den delen) och uppskattar upplevelsen på flera plan. Det var också kul att göra något tillsammans med Julia. Kata ska se föreställningen med klassen i januari.
 
Såhär tyckte Sydsvenskans recensent. 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad kul att läsa att du var så positiv Karin! Jag har nu hört flera som sett den och inte varit så imponerade. Svårt att höra texterna är en invändning, vilket SDS och skrev. Märkligt nog verkar yngre (som oss ;) ) gilla den bättre än våra föräldrargenerationer.

2012-11-04 @ 21:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0