Ledig?

Ibland när man är på jobbet kan man längta till att arbetsdagen ska ta slut och man blir ledig. Ibland när man är hemma kan man längta till jobbet så att man får vila... En vanlig eftermiddag...

16.30: jag sticker från jobbet, hemma 17. Sparar allt mitt innehåll från Resedagboken till disk, då sajten ska stängas.

17:00: Peter sticker från jobbet, hämtar kalasinbjudningar till Malins stundande kalas på ett lekland på vägen hem. Jag lagar maten, Middagsfridsfläskfilé med potatisklyftor i ugn, tsatsiki och sallad. Röjer i köket, dukar och sätter på diskmaskinen samtidigt.

17:30: Peter kommer hem, i sällskap med larmförsäljare som låg i bakhåll utanför huset. Farfar kommer med Malin som han och farmor hämtat efter skolan.

18:00: Middag tillsammans! Jättegott!

18:25: Peter skjutsar Kata + hennes kompis till träning på Kirseberg, passar på att handla ett cykeldäck till mig + hjul till sina inlines på vägen hem. Malin gör sin matteläxa och jag kollar den, sen hoppar hon på studsmattan i regnet, jag skickar några mejl för musikklassernas räkning. Sätter på en tvätt, viker lite ren tvätt, tömmer diskmaskin, diskar efter maten.

19:00: Malin kommer in, blöt och smutsig, jag hänger upp kläder på tork, stoppar Malin i badet. Ringer min mor.

19:20: Peter kommer hem, packar övernattningsväska inför konferens, sticker sedan för att hämta tjejerna på Kirseberg igen. Jag ser till att Malins hår blir tvättat och fiskar upp henne ur badet.

20:30: Peter kommer hem med Kata, jag ber Kata gå och handla lite mjölk och annat medan jag får Malin i säng. Peter går till badminton, Kata och jag skulle se Revenge men tog fel på dag.

21:00: En liten stund vid datorn, och med Wordfeud innan det är dags att hänga tvätten. Behöver jag säga att jag redan längtar efter kudden?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Shit, jag blir trött bara av att läsa...

2012-05-10 @ 20:08:09
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ler igenkännande och tänker "vad gjorde man innan man hade barn?". Nej det tänker jag inte, det vet jag ju. Jag tänker "inte undra på att jag hann läsa, träffa vänner, jobba över, umgås med Rikard, se nyheter på TV och så mycket annat innan jag fick barn". :)

TRIST att Resedagboken stänger ner!

Kram och trevlig helg!

2012-05-11 @ 16:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0