Bländad

Jag cyklade ToR Lund idag - härliga tider. Dit undgick jag att fastna i tågstopp ca 7.30-11.30 pga dödsolycka i Åkarp. Hem var det underbart varmt och vårigt. Jag invigde min buff som jag fick på födelsedagen - både skön och såg cool ut. Jag var mycket nöjd med hur tunn och skön den var under hjälmen, täckte öronen och så slapp jag små hårstrån i ansiktet.Men nu var det inte jag som bländade folk idag - dock hade jag nog ett leende på läpparna med tanke på hur många smil jag fick i utbyte. Nej, följande 3 bländningar hände på vägen hem från Lund:

  • Solen (inte oväntad, men man är ju ovan)
  • Mittsträngen på Lundavägen - så grön att det nästan sved i ögonen. Jag spanade för att se om det var konstgräs, men det såg äkta ut!
  • 3 killar, var för sig, i korta tighta cykelbyxor, exponerade bländande vita ben!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Visst är det ljuvligt med solens återkomst!!!

Buffen är SÅ häftig! Jag minns första gången jag såg den där typen av vad det nu heter :) . Det var i fjällen, men jag tror inte det hette Buff då.... Killen som demar den i filmen är ju HELT fantastisk. Undras hur många gånger han tränat på att få det att se så lekande lätt ut att snurra runt den på alla håll :) .

2012-03-23 @ 20:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0