Semester

Ojoj, vad man njuter av semestern! Eller?
 
Ska det här föreställa semesterväder?? Va?


Försöker att ignorera höstrusket där ute... och prisar mig själv för igår, då jag passade på att bada i havet 2 gånger, och för att jag cyklade omkring, hängde på lekplatser och på Sommarlovsbåten i linne (urringat bak) så att jag lite solsveda på ryggen idag som minne av den där fina dagen.

Idag har jag betat av några av regnväderssysslorna på to do-listan, t ex tagit Malin till optiker (hon slipper glasögon ett tag till), bistått med PC-support till svärmor, ringt lite samtal som skulle ringas. Dessutom har jag fixat lite med hyrbil och annat inför riktiga semestern, till Frankrike - tack och lov att den är bokad!!

Festen i lördags då? Den blev riktigt lyckad och det fanns gäster kvar till 03. In i det sista velade vi om att sitta inne eller ute och lät gästerna bestämma. Det blev ute, och det var där vi var precis hela kvällen. Den vodkamarinerade vattenmelonen blev en flopp (spriten låg i en pöl på botten av formen som melonen vilade på) men fördrinkarna (strawberry margaritas) blev en flipp!
 
 
Hur har ni andra semesterfirare det?

Kommentarer
Postat av: Fru C

Drinkarna ser härliga ut. Synd att vi missade dem. Jag är inne på min andra ensamma semestervecka, kryddad med rusk och märkestagning på badet. Semestern inleddes annars med fyra dagars mamma-barn-ridläger. Ett ypperligt sätt att rensa hjärnan och skaffa sig en träningsvärk from hell!

2012-07-10 @ 06:56:14
Postat av: Ingrid

Jodå, vi klagar över vädret här också :) .
Vilka maffiga färgstarka drinkar!
Bra att Malin slipper glasögon! Kollar du henne bara för att du "känner" för det?
När åker ni till Frankrike?

Svar: Malin hade fått lite dåliga resultat på syntest i skolan men de erkände själva att deras synundersökning mest tjänade som en grov scanning... Frankrike om några veckor.
Karin

2012-07-12 @ 17:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0