Läsa, läsa

Alla de här nya sätten att läsa göra att jag har för många böcker igång!
 
Jag har 6 böcker gång just nu. Jag medger att det är åtminstone 2 för många.
 
 
Eld - Har jag köpt på bokrean och kom halvvägs men har nu lånat ut till Julia som tyckte att Cirkeln var så bra. Jag hade ju annat att läsa, så OK.
 
 
Moderspassion - av en av de bästa författare jag vet - Maj-Gull Axelsson - hon förnekar sig inte. Den har jag i lurarna när jag långcyklar - var ett tag sen sist men jag vill höra vidare så snart som möjligt!
 
 
Mitt himmelska kramdjur av Katarina Mazetti - har jag lånat på jobbets bibliotek där alla som vill kan lämna och låna böcker. Den är inte jättebra men hon skriver ju så roligt! Ligger på nattygsbordet.
 
Den sista akten - följde med vid köpet av Letto-läsplattan. Ganska bra.
 
 
Radhusdisco - har jag köpt på Adlibris till Letton - nu blir det nästa bok i bokklubben så trots att jag påbörjat den tänker jag inte fortsätta förrän lite senare, så att jag har den färsk i minnet när vi ses. Verkar kul och intressant - en barndomsskildring från 70-talet. Nu har jag blivit varse att jag kunde ladda hem den gratis från biblioteket.
 
 
Mandelkärnan - åh vilken bra bok!! Jag har laddat hem den från biblioteket till Letton och då har man den i 28 dagar. Det stressar mig lite att se hur dagarna tickar ner, så denna får nu prio ett!
 
 
Så, man får väl prisa det dåliga semestervädret som uppmuntrar till läsning! Men det fina med Letto är att den går bra att läsa på i solen... just idag låg jag en stund på mage på altanen och njöt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag gillar alltid dina bokredovisningar för det är alltid aktuella böcker! Till skillnad från mig som oftast läser gamla hyllvärmare :) .
Hur funkar det när du lånar på bibban till letton? Försvinner den automatiskt efter utgången tid. Praktiskt i så fall. Inga förseningsavgifter där inte.
Roligt att höra att ni gillade Cirkeln. Kim var ju väldigt kritisk till den, men många andra älskar den. Vi har den här men ingen av tjejerna har kastat sig över den än. Linnéa har precis läst ut "Tusen gånger starkare" och började idag på "DaVinci-koden".
Maj-Gull är ju fantastisk. Alfén har jag bara läst SY Glädjen av och jag var nog för ung då...

2012-07-18 @ 17:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0