I ekorrhjulet igen

Hur knasigt är det inte att börja jobba igen när det äntligen blir sommar?? Jag är så glad att jag tog bondpermis (dvs en semesterdag mer än planerat) igår och åkte till fina Åhus och hängde med kompisar från grundskoletiden. Förutom härligt väder var det fullservice med skjutsningar, god mat, härligt bad och trevligt sällskap.
 
Jag var nöjd med att cykla till och från Lund; hann dessutom med en spaning: idag var det cabbarnas och flygfänas dag. Det vimlade av båda sorter i eftermiddags.
 
När jag kom hem hade familjen just kommit hem från Sibbarp men hade ändå hunnit få god mat på bordet - utmärkt när man behövde ny energi på studs!
 
Att vara tillbaka på jobbet gjorde förresten mindre ont när det kom ut en save the date för konferensresa i januari. Resmålet är inte offentliggjort ännu men en säker källa sa att det inte kan vara annat än ett varmt ställe. Jag hade inte tackat nej till Cancun en gång till...
 
Förresten ska jag bara springa i ekorrhjulet denna vecka och nästa, sen är det lite semester igen!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Lite dålig timing med jobbet, men faktum är att det är rätt skönt att komma hem till fina kvällar också. Jag var just på väg att ringa dig, men väntar till ikväll nu när jag ser att du jobbar. Väldigt bra planerat att ha en semester kvar att se fram emot!!! KRAM.

2012-07-25 @ 14:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0