Sista lovdagen

Nu har jag ju inte precis haft jullov, men det känns så! I morgon är det dags att sätta sig på kontorsstolen igen, om än bara för 2 dagar innan det är (lång)helg igen.

Jag har nu gått från att bara göra sånt jag tycker är roligt, som pepparkakshus och legobygge, till att bara göra trista saker, så blir det lite roligare när det blir vardag igen. Igår fyllde jag bilen med diverse återvinning och körde till sopstationen, idag har jag varit med Kata på vårdcentralen för provtagning. Och så är det lite tvätt och städ och sånt. Peter har bokslut och syns inte till nåt vidare.

Jag bävar lite för morgondagen när Malin ska vara på fritids vid åtta. Det var mycket svårt att väcka henne framåt 10 idag... och även Kata vänder glatt på dygnet.

Sen förbereder jag lite för mexicoresan - jag vet inte vad det är med mig och resor - ett par veckor innan börjar jag hamstra favoritkläder som inte får användas för att de då riskerar att hamna i tvättkorgen och inte inte vara rena i tid till resan... och jag sparar såklart undan mer än jag tänker ta med mig. Korkat! Men jag har lokaliserat badkläder och köpt en del nya snygga underkläder - man vill ju inte utsätta rumskamraten för att skymta något grådaskigt urtvättat!

Totalt sett är jag mycket nöjd med julledigheten - julen flöt på mycket bra och till nyår lyckades vi i sista stund ordna gäster (familjen C) som förde med sig både mat (från Östarps gästis) och dryck och allt möjligt. Mycket trevligt, särskilt som vi inte setts på ett tag! Sen hade vi matrester till dagarna efteråt också. Barnen har varit mestadels snälla och glada och jag har haft stunder både av vuxenumgänge (bokklubb och biobesök) och av ensamhet.

Kommentarer
Postat av: fru C

Helt normalt att ta med en påse fullkornscouscous i gåbortspresent – gör inte alla det? Tack för en trevlig nyårskväll.

2012-01-03 @ 19:57:44
Postat av: Ingrid

Jösses, din framförhållning inför resan är MER än imponerande!! Mina släktingar och vänner vet att det är mer regel än undantag att jag anländer med en påse blöt tvätt som måste hängas för att jag tvättade i sista stund, ha ha.

Vad läste ni i bokklubben?

2012-01-04 @ 11:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0