Nattönskningen

Åh, en ny bok av Anne B Ragde, mest känd för Berlinerpopplarna, härligt! Jag nämnde inköpet för min mor som avrådde - bara en massa onödigt snusk! Hon fick rätt, min mor, det var tantsnusk på nästan varje sida, om den mogna kvinnan Ingunn som raggar unga killar, och en del jämnåriga, för att roa sig. Hon beskriver också mycket kul hur vissa potentiella livspartners valdes bort, t ex en som använde smörkniven i honungsburken så att det blev smörrester i honungen... jag kan bara hålla med! Klar skilsmässovarning!

Jag blev i alla fall kungligt underhållen för stunden, hörde mig själv fnissa till på bussen till jobbet, och vem far illa av lite snusk? Men jag vet att Ragde kan bättre och beröra på djupet... jag kommer att läsa henne igen, alla gånger! Jag medger att jag inte hade tyckt att temat i boken hade varit lika OK om det var en medelålders man som utnyttjade unga tjejer.

Recension i hd

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag har inte läst Berlinerpopplarna, men älskade TV-serien ända till slutet som inte blev något ordentligt alls, var jättebesviken.

Detta låter verkligen som något HELT annat. Kul med författare som inte låter sig fastna i något fack.

2012-01-18 @ 22:20:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0