Jag är Zlatan


Peter fick Zlatans bok i julklapp av Katarina, med följande ganska avslöjande, men fyndiga rim:

Årets julklapp tjugohundraelva,
läs den så förstår ni själva.
Mannen som kan många finter
kanske därför han spelat för Inter?
Men nu är det slut med mina hinter!

Peter sträckläste ut den på 2 dagar. Nu har jag gjort detsamma!

Jag kan inte säga att jag älskade boken, eller att det var det bästa jag läst, men jag kunde inte låta bli att fascineras av resan han har gjort - han har verkligen kommit från en helt annan verklighet än den han nu är del av. Sen är det alltid roligt att läsa skildringar av Malmö! Jag tyckte att bilderna i början av boken var jättefina.
Jag förstår att det är vissa sanningar som kommer fram i boken, medan andra inte gör det... men så är det väl alltid med biografier!

Om jag själv har ett särskilt Zlatan-minne? Jodå - en kväll på BB den 18 juni 2004 - då såg Peter och jag Zlatan göra ett otroligt snyggt och avgörande mål mot Italien. Här kan man höra hur det lät! Eftersom bebin inte behagade komma, trots igångsättningsförsök, fick Peter åka hem och sova. Några timmar senare vaknar jag och behöver gå på toaletten; tror att jag kissar på mig, och barnmorskan övertalar mig att låta henne kolla läget innan jag går dit... hon tycker att jag ska ringa in barnafadern istället. 14 minuter senare har jag Malin på bröstet, och Peter kommer dit lagom för att klippa navelsträngen. Tur att hon inte var en pojke... vem vet vad hon hade fått heta då?Kommentarer
Postat av: Ingrid

Bra rimmat! SÅ många som köpt denna bok i år. Där hade Kata verkligen rätt!!

2012-01-05 @ 10:37:54
Postat av: Victoria

Jag har köpt men ännu inte läst. Tanken var att ta med på resan, men den fick stanna hemma pga tung (föredrar ju pocket). Istället har jag ägnat hitresan åt Hjärnkoll på vikten och ska nu lyssna på Eldvittnet (köpte efter vi bytte listor) och ett gäng podcasts.

2012-01-05 @ 15:35:40
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0