Storhandla tillsammans

Vi har sedan flera år tillbaka låtit bli att storhandla tillsammans, mest för att jag blir GALEN på Peter när han ska packa om varorna i vagnen medan man handlar. Tydligen hade jag glömt bort mig för ett ögonblick, för plötsligt stod vi där på Malmborgs, och inte bara jag och Peter, utan även en uppskruvad tjattrande 7-åring och en blodsockerlåg 14-åring som inte ätit frukost.

Anledningen till detta familjenöje var att Peter ska åka skidor med ungarna på sportlovet (favorit i repris=wellness week), och det skulle provianteras glutenfria mellanmål (därför ville Kata med), och så var det slut på en del av "mina" livsmedel som jag köper med stor omsorg (t ex mozzarella, som Peter verkar tycka att det är sport att köpa light-variant av, eller något märke som jag inte gillar).

Det blev precis så otrevligt som man kunde misstänka; fast det var ganska trångt kring mjölkdisken var det tvunget att packa om i kassarna, runtomkring fanns flera andra oidylliska familjer och en del pensionärer för att ytterligare förgylla upplevelsen, scannern var aldrig ledig när man behövde den mm mm.

När vi närmade oss kassorna bestämde vi att låta Peter betala, så skulle jag stå för nästa inköp (Systemet). Gissa vad som hände? Avstämning, förstås! Och gissa igen; hade vi Peter missat att scanna in något? Jodå, 2 paket skivad kalkon... Typiskt var det mitt ICA-kort som vi använde, så nu är det jag som kommer att åka på avstämning lite oftare...

Nåja, har man inte större problem än så, ska man nog bara dra på största leendet! Och just nu går det att höra vad man själv tänker en liten stund (och blogga), då Peter tagit en cykeltur, Malin är hos en kompis och Kata på stan och gör av med första lönen som hon fått som proffsbloggare.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja men det där måste det absolut ha varit värt om du sedan får hela nästa vecka för dig själv :) .

Måste skriva igen att jag tycker Kata är SÅ duktig!! Hoppas hon blir fetrik!

2012-02-13 @ 20:07:56
Postat av: Victoria

Haha! Jag såg många familjer i upplösningstillstånd när jag satt i kassan. Förstod inte varför de envisades med att komma hela bunten när det alltid slutade med gråt och bråk. I ert fall verkade det vara ett olyckfall eftersom ni egentligen vet bättre :-)Ska genast kolla in Katas jobb!

2012-02-13 @ 20:40:23
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Katriina

Hejps

Heard on Monday that my Mother's cancer treatment is now ended. Cancer in liver cannot be cured. Everything tried. Just have to pray that it will grow as slow as ever. I am so devostated.Trina

2012-02-15 @ 14:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0