Smygrojalist

Egentligen är jag emot att någon ska födas till ett ämbete; vill bara klargöra det först...

Men precis som under Kronprinsessbröllopet, kunde jag inte låta bli att bry mig och glädas åt gårdagens stora kungliga händelse - en ny tronarvinge föddes. Jag tyckte att det var pampigt när jag cyklade genom Lund, och flaggorna vajade, liksom på Stortorget i Malmö. Idag väntar jag med någon liten spänning på vad flickebarnet ska heta.

Kommentarer
Postat av: Karin Själv

Och namnet då, Estelle? Jag tror att föräldrarna valde det finaste namn de kunde komma på - bra så - det är precis så det ska vara! Herman L och andra surkart kan spola ner sig.

2012-02-26 @ 17:30:51
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Lotta

Håller helt med! Tyckte också Hermans kommentar var i tristaste laget. Visst blev han tillfrågad om vad han tyckte och det är kanske så att han känner att han vill vara ärlig. Men när det gäller namn på små nyfödda barn, kungliga eller inte, har man som tillfrågad bara att säga att man tycker namnet är fint vare sig det stämmer eller inte. Alla andra åsikter håller man för sig själv.

2012-02-27 @ 13:46:26
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag tyckte också det var kul med den kungliga bebisen. Estelle sväljer jag, tyckte mest att Ewa och Mary kunde varit något annat såsom Astrid, Kristina eller Margareta, men men. Jag håller det för mig själv ;) .

Förresten vad köpte du mer för böcker på Hamrelius?

2012-02-28 @ 15:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0