Järnladyn

Familjen har just gett sig av till Italien för skidåkning, och jag upprepar fjolårets "Wellness week" - en vecka då jag bara behöver ta hänsyn till mig själv och passa på att göra en massa lyxgrejor... veckan känns inte fullt lika spännande och full av förväntan som i fjol, kanske för att jag själv så nyligen varit iväg på resa utan familjen?Men jag är inte sämre än att jag redan nu har klämt in 2 trevliga träffar med väninnor - först en fika med Å, och nu på kvällen bio med P. Vi såg Järnladyn med Meryl Streep i huvudrollen... hon blir visst bara bättre och bättre med åren! Jag bara älskade hur hennes avlidne make hoppade fram och kivades med henne. Tillbakablickarna på den dramatik som utspelade sig var rätt häftiga.

Ingrid, du har väl redan sett filmen, men annars är det säkert extra kul att se den när man bor i London!

Ett smakprov: trailer!


I samarbete med Filmtrailer.se

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Nej, jag har tyvärr inte sett den ännu och förstår att det är ett måste!!! Har sett reklamen för den i tunnelbanorna SÅ länge. HOPPAS det blir av innan den slutar gå... Jag är rätt dålig på att komma iväg på bio tyvärr.

2012-02-20 @ 09:51:17
Postat av: Li

Jonas och jag såg Järnladyn igår, riktigt bra och tycker verkligen att du ska se den! De blandade gamla, autentiska bilder med fiktiva bilder av hur allting var i Storbritannien väldigt skickligt. Jag, som inte har så bra koll på nutida historia (till skillnad från Jonas ;)) kände verkligen att jag lärde mig något och framför allt blev jag nyfiken på att läsa om den tiden =)

2012-02-20 @ 11:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0