Sommarpratare, Halleluja!, del 2

Så, nu fortsatte jag med 3 nya sommarpratare, först ordentligt i alfabetisk ordning, men sen flippade jag ut och valde på känsla (rekommendation).
 
Först var det då Daniel Sjölin, en underbar gubbstrutt i fårakläder. Jädrans underhållande och med allvar i botten.
 
Sen hoppade jag fram till Klara Zimmergren, inte minst för att Victoria gett henne högsta betyg. Här kan man tala om en ganska utlämnande skildring av hur hon längtat efter barn.
 
Efter det kom Marika Carlsson - fungerade som en väldigt elegant övergång från Klara. Marika är adopterad från Etiopien och nästan hela programmet berättade om hennes återresa i 30-årsåldern. Verkligen intressant, inte minst som jag för bara 2 veckor sedan fick höra om återresan som den enda bruna personen i min uppväxt, Jenny, gjorde, också hon till Etiopien.
 
Gemensamt för alla de här tre sommarpratarna var att, om man inte blivit rättad i ledet förut, blev man det nu... vissa frågor ställer man bara inte, och t ex har man inte rätt att rota reda på djupt personliga detaljer varken hos barnlösa eller sådana som uppenbarligen inte har samma ursprung som de andra i klassen. Och alla tre var i toppklass bland hörupplevelser!

Kommentarer
Postat av: fru C

Har du inte med Ulf Ellervik när du kommer ner till U så lägg till honom. Er semesterort ser fantastisk ut.

Svar: Tack för tipset. Hoppas hinna plöja några till i morgon.
Karin

2012-08-12 @ 15:08:28
Postat av: Ingrid

Klara var den ENDA sommarprataren jag hörde i somras och då bara första halvan av programmet, men den var bra :) .

2012-08-26 @ 21:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0