Bruschetta med aubergine

 
Det här är semesterns hit, enligt mig! Aubergine, citron och parmesan gifter sig utmärkt, och en ugnsbakad minitomat på toppen blir perfekt! Jag hittade receptet i Femina som jag läste på vägen hit. Och istället för att riva ur receptet ur tidningen, fotade jag av det. (jaja, bilden mitt på ett uppslag blev visst lite knasig).
 
Håll tillgodo, mina vänner:
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är ju SÅ smart! Jag har fått dille på att hos frisören och doktorn i England fota med mobilen, de saker jag tycker är intressanta. Det har varit ALLT möjligt, recept, inredningar, tips på hemsidor, etc. Perfekt!
Bruschettan skulle jag INTE heller kunna motstå!

2012-08-26 @ 21:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0