Vilken doft har en färg?

Jag tror att ni alla, precis som jag, vet att vissa färger står för vissa dofter. Själv vet jag att jag stormtrivs med dofter i gröna eller blåa flaskor, lätta, fräscha, diskreta, medan jag aktar mig noga för lila, vinröda som brukar vara tunga och pudriga dofter eller rosa och gula som är för söta. På min hylla:

Mmm, funkar bra!

Det här slår igenom även på hårprodukter - jag brukar alltid köpa gröna flaskor med mousse eller spray. Vanliga flaskor för mig:


Oj, konstigt liten, den där från Sunsilk!

Jag använder mousse varje gång jag har tvättat håret, och nu hade det varit nästan slut i flaskan ett tag, och jag var inne på HM som hastigast i ett annat ärende - tänkte "Perfekt - jag handlar en ny mousse". Jag såg först bara HM:s eget budgetmärke i cerise flaska med gul text - så ful att jag inte kunde tänka mig att köpa den, och för billig - tror att man får vad man betalar för även där. På en annan hylla fanns ett annat märke... i röd flaska och med texten got2b 2 sexy - känns ju inte som det jag var ute efter!


Men var i tidsnöd och handlade hem. Tänkte att det nog skulle dofta bordell om mig... men gissa vad? Det luktar något mitt emellan jordgubb och bubbelgum! Inte precis sexigt, eller?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Kul spaning! Jag har aldrig tänkt på det på det sättet. I mitt badrumsskåp är det mest åt det röd-rosa-lila hållet, och jag gillar mycket riktigt det tunga, söta.

2012-04-16 @ 22:13:41
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Bra spanat där! Intressant är att de flesta av mina "parfymer" går i vitt! Speciellt de jag köpt själv eller fått och gillar. Undras vad det blir för doft? Ingenting? Tror att det är mycket klassiska dofter.

Är faktiskt inte förvånad att HM produkten hade de dofterna och för en del är det nog sexigt :) .

Tack för mail i nytt forum!!!!! Jag jobbar på många fronter just nu... :)

2012-04-17 @ 22:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0