Lurad av dmi...

... två dagar i rad!

Igår såg inte vädret ut att bli alltför roligt hos min hovleverantör av väder, dmi, men det blev en underbar dag med massor av sol och säkert 15 grader, en massa ogräs drogs upp och gav plats åt dahliaknölar och aklejaplantor. På kvällen cyklade vi finklädda utan ytterkläder till fest.


Idag däremot skulle det komma några regnstänk på förmiddagen men annars ser det ut såhär:


Ja, inte utanför fönstret i alla fall! Peter och jag cyklade barnfria till stan i småregn och tänkte att när vi väl kommer dit, spricker det upp, och vi sätter oss på en uteservering och njuter. Glöm det, vi fick vackert sitta inne på Barista och se folk hasta förbi med uppfällda paraplyer. Nu är det lite ljusare men absolut inte som på prognosen. Var lämnar man in klagomål?

I så fall vill jag även nämna att för första gången i världshistorien har jag backat från att ha lagt strumporna. Annars brukar jag aldrig ta på dem när de väl åkt av. Vinterjackan får jag dock klara mig utan! Den är permanent undanhängd för i år!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag håller med vädret är minst sagt OMVÄXLANDE, ungfär varannan timme sol och varannan regn. VI hade kalas för Johan igår och hade tur med vädret efter en vecka med mest regn. Idag fyller jag och vi hade tur med strålande sol i London, till glädje för alla som sprang London Marathon. Nu är vi hemma och regnet öser ner utanför fönstret. Knäppt, men vi hade i alla fall tur med vädret :) .

2012-04-22 @ 20:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0