På köttmarknaden

Idag skjutsade jag Katarina till Rosengårds ishall, där hon skulle delta i kommunens satsning med gratis isträning till barn som bor i området. Kata och de andra konståkningstränarna tjänar 200 kr/timme så det är populärt.


När jag hade släppt av henne fick jag ett infall, och körde in på CityGross parkering, för att kolla utbudet och handla lite. Jag nästan skäms att erkänna att jag aldrig varit där. Det var jättestort och fräscht och priserna var bra. Jag kom hem med massor av jättefint kött och lite av varje annat, för 500 kr. Mycket nöjd. Idag har det lagats gryta på grytbitar, jag har strimlat fläsk och frusit in - använder det till vår nya paradrätt Coq au Vin på vitt vin, jag har även strimlat rökt skinka som Kata kan ha till sin glutenfria hemgjorda pizza, mm. Känner mig riktigt huslig. Jag kommer absolut att handla på CityGross igen; nästa gång med inköpslista och lite mer strukturerat. Det tog ju inte längre tid än att köra till IcaMaxi i Västra Hamnen, och jag tror att jag sparade hundralappar redan idag.

Jodå, Ingrid, mellan varven spelar jag Wordfeud, och det börjar gå lite bättre. Tänk att det inte gick att lura dig med den stämningsfulla ljusbilden! Men i jämförelse med dig, bleknar mina små snuttar - ETT av dina inlägg motsvarar en månads bloggande för mig! Jag uppskattar verkligen dina reportage och önskar att de nådde en större publik. Skriva en guidebok, kanske??

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag älskar City Gross, tycker de andra kedjorna behöver lite konkurrens och deras utbud är bra. Just på Rosengård har jag varit massor av gånger och storhandlat. Det är inte så långt från där R's föräldrar bor.

Nej, det blir nog aldrig någon bok för min del. Tyvärr. Jag har nog för svårt för att prioritera bort det som måste till för att klara det. Du är verkligen snäll som är så positiv, jag vet ju med mig att det blir långrandigt ibland, men då tänker jag att ingen är ju tvungen att läsa allt om de inte vill.

Bra extraknäck för Kata!! KRAM.

2011-10-22 @ 18:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0