Joe Labero


Det enda program vi för tillfället kan se tillsammans hela familjen, utan att någon lider illa, är Helt Magiskt på lördagskvällen. Särskilt Malin uppskattar att få se tv tillsammans med oss - hon vet att vi gärna kollar på grejor efter att hon har lagt sig annars. Konceptet är 3 trollkonstnärer som får varsin kändis att trolla med, och sen tävlar de om vem som är bäst - publiken för rösta. En av magikerna är Joe Labero, och han är den enda jag sett live. Den gången blev jag totalt hänförd och borttrollad efter bara 5 minuter!

När han nu kom till Malmö, skaffade jag biljetter till familjen. Damen i bokningen sa "Tyvärr har vi bara biljetter kvar till 16-föreställningen" - desto bättre tyckte jag, och tänkte på Malin som är piggast innan 20. Inte förrän jag kom hem och skulle skriva in tiden i kalendern insåg jag att det var en fredag... det blev att jag tog ledigt från jobbet och fixade en massa andra planerade (frissan x 2, t ex) och oplanerade (hämta ett kvarglömt VISA-kort på Designtorget, t ex) småsaker.

Nåväl, efter en rätt stressig fridag landade vi alla kl 16 på Konserthuset och njöt av två timmar som bara försvann i något som kändes 20 minuter... Labero är både en skicklig trollkonstnär och en showare av högsta klass - han skojar med publiken och med sig själv med samma glimt i ögat. Labero är mycket charmigare och roligare live än på tv! Får ni chans att gå någon gång, så rekommenderar jag det!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

PRECIS samma här!!! Detta program ställer vi också in på "play" och tittar på hela familjen. Kul!

Visst är de otroligt skickliga!! Det hjälper inte hur gammal jag blir och hur mycket jag än vet att det är speglar och förklaringar till allt, det är ändå SÅ imponerande.

Jag har sett Labero en gång med jobbet för LÄNGE sedan, på Slagthuset i Malmö. VÄLDIGT intressant att se bilden ovan, vilket val med det gråa. Återspeglar sig det i showen på något sätt?

2011-10-31 @ 23:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0