Vårruset i allt annat än vårväder

Jag tror knappt att det har regnat i Malmö under hela april, och så passar det på att vräka ner precis när jag lotsat 6 tonåringar till Bloggruset, en liten klick inom Vårruset... och inte bara regnade det, utan även haglade.

Men på vanligt kvinnovis trängde vi ihop oss under ett litet sponsortält och alla småsnackade lite med varann. Jag har själv sprungit Vårruset rätt många gånger och saknade oväntat helt plötsligt att vara del av hela grejen...

Jag hann bli rejält trött på Peter Siepen som av outgrundlig anledning värvats till speaker. Tonåringarna undrade: "Vem är den där konstiga typen med smink i hela huvudet!?" och tanterna (merparten av deltagarna) tyckte att han var dryg. En och annan i min ålder lät sig imponeras av hans sixpack på magen som han visade upp för alla som ville se och föreviga. Kvällens roligaste stund var när en av löparna som han intervjuade bad honom lägga av med att prata om att gå ner i vikt hela tiden, då Vårruset handlar om att ha roligt tillsammans och inte om att banta. (Han missionerade träningstips varvat med reklam för sponsorerna)

Lagom tills tjejerna skulle gå till start lättade det lite, och det var rätt OK att vänta de 40 minuter det tog för dem att komma runt. Efteråt fikade de ur sin picnickasse som de hade fått och beundrade innehållet i sina goodiebags. Då sken faktiskt solen igen och området började fyllas av MFF-supporters; intressant nog var det hemmamatch samma kväll som Vårruset.

Och häxan/vakthunden/hönsmamman hade tydligen gjort intryck ändå, för av 6 tjejer som jag cyklade dit med, hade 5 cykelhjälm.

Lag KittyFina varor i picnickorgen

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Trist med vädret, men annars ser tjejerna verkligen härligt glada och tuffa ut! Vilka är det, kompisar, konståkningsvänner?

2011-05-04 @ 00:43:54
Postat av: Karin Själv

Klasskompisar allihop! De är riktigt rara, men såklart tonårsaktiga med mycket fniss och trams.

2011-05-04 @ 20:34:36
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Det är så det ska vara! Kul!

2011-05-05 @ 01:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0