Valborg i bilder

Ovanligt nog hade vi inte gäster eller var bortbjudna på Valborg, men det var väldigt trevligt ändå. Peter och jag hade en liten stund för oss själva med ett glas vitt vin på altanen på seneftermiddagen (vi upprepade vår favoritfras som Julia hasplade ur sig någon gång när hon tyckte att vi onödigt tidigt drack vin redan till lunchen i Italien: "Well, it's five o'clock somewhere"). Peter sa att han tyckte att det kändes väldigt vuxet att dricka ett glas vin på eftermiddagen på tu man hand. Jag svarade att man gott kan anse att 45 är en vuxenålder.

Katarina var iväg hos en kompis där de åt middag ihop och vi bidrog med efterrätten - Victorias chokladmousse men utan lakrits för Kata trodde inte att alla gillade det. Hon tyckte dock själv att den var lite tam såhär, trots min lyxtopping med minimarshmallows och hackad mintchoklad.


Peter och jag körde vidare på vuxenspåret med den här middagen:Och jag gläder mig åt vad som tittar upp i rabatterna:


Det, om något, känns som vår!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hah - Peters kommentar fick mig att tänka på detta favoritcitat: http://pinterest.com/pin/12272276/Glad Valborg!(Fast huh, vad kallt det var i morse!)

2011-05-02 @ 08:13:42
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Boktokig

Hahaha... ja, nog är man vuxen vid 45 år!Efterrätten såg väldigt god ut!Vad fint det ser ut i rabatten!!! Älskar tusenskönor! och tulpaner! Det är verkligen vår!!!Vad underbart att dina tjejer är sådana skrivare!

2011-05-02 @ 08:56:24
URL: http://boktokig.blogspot.com
Postat av: ingrid

Vad intressant det är att man fortfarande har lite svårt att acceptera att man är vuxen ibland.... fast vid andra tillfällen kan jag SLÅS av HUR vuxen man är med allt vad det innebär av tappade illusioner, ansvarskännande osv.

Så avancerat att Kata och de har middag ihop, det är väl lite vuxet :) .

Rabatten är UNDERBAR! Ser ut som en sådan där planerad oplanerad rabatt, som alla vill ha men har svårt att få till!

Julias kommentar är SUPER!!!

2011-05-02 @ 11:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0