Skogsutflykt

Ibland har man bara sån himla tur! Tur med bästaste sortens kompisar som arrangerar trevliga saker och bara meddelar var och när man ska inställa sig för en heldag av naturupplevelser, tur med vädret, och tur att man fick med hela gänget. Vi blev 6 vuxna och 5 tonåringar och 2 barn och hade en helt underbar dag.

Starten gick vid Alunbruket i Andarum. Gunilla hade förberett all mat och dryck och gjort upp platser dit bilar skulle köras med lunch resp. eftermiddagsfika.

Alla var så nöjda och glada nästan hela tiden; något mindre blodsockerfall får man ju räkna med. Vi gick ungefär en mil av Skåneleden utmed vackra Verkån. Det var mattor av nästan utslagna liljekonvaljer, fågelkvitter hela tiden, ramslök och harsyra i tuvor här och var. Ungarna balanserade och tog sig över ån vid något tillfälle, man fick gott om tid att prata med alla, ibland kunde man nöja sig med att lyssna till tonårspladdret. Vi lunchade vid vattenfallet vid Hallamöllan (tror jag att den hette). Vi var i skogen ca 6 timmar.

Här kommer några av Julias bilder (Katas har jag inte lagt fingrarna på ännu). Jag avstår från att publicera kompisarna; kunde inte motstå världens mest väluppfostrade hundar, dock.

Kommentarer
Postat av: Boktokig

Det ser härligt ut!

2011-05-23 @ 09:59:10
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

Jag GISSADE att det var Julias foton redan igår kväll när jag bara snabbt kollade dem utan att läsa texten. Hon är verkligen en urduktig fotograf!

Jag håller med dig, det måste vara kul att få en inbjudan till en så trevlig dag. Fint väder var ju en riktig bonus och ja, det är väl så man ska ha det när livet är som sämst helt enkelt!

2011-05-23 @ 13:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0