Prövning

Malin är inte jätteintresserad av TV (och hon är rädd för Häxan Surtant så hon ser aldrig Bolibompa) men nu hade hon med all önskvärd tydlighet deklarerat att hon måste se Eric Saade i Melodifestivalen. Så OK, vi bestämde oss för att göra ett undantag från regeln Göra-sig-klar-för-sängen-klockan-åtta.

Snällt bänkade vi oss vid TV:n med Malin, popcorn, salta pinnar och Coca framdukat, och hade vi glömt det från året innan så är det inte sången som är det viktigaste för Malin i Melodifestivalen; det är dansen! Hon bönar och ber inför varje låt "Får jag dansa nu?" och det är svårt att säga nej. Genast kastar hon av sig klänningen och dansar barbröstad i leggings - det är som ett mellanting mellan break dance och en gummiboll. Självklart är det helt omöjligt att tillgodogöra sig något av bidragen som framförs på TV. Men de var verkligen urusla!!

Nu sover Malin och ett litet gäng tonåringar njuter av underhållningen medan Peter och jag häckar vid varsin dator.

Kommentarer
Postat av: fru C

Det där känns igen. Idag var fröken C fördansare till hela evenemanget. Hon trodde dessutom att jag skulle få plats i barnkorgstolen som var placerad på första parkett - gullungen. Vi fick sedan avnjuta en intressant dans med och utan dragspel till Cornelis Mördar-Anders (fast med Perssons Pack) som skulle gjort hela Moldaviens befolkning gröna av avund.

2011-05-14 @ 23:19:39
Postat av: Anonym

Hej! Detta var ett bra och roligt inlägg för en som helt tappat blogglusten :) . Lilla Malin, så otroligt full av energi hon är! Kul att du nämnde Häxan surtant. Jag visste inte att det gick fortfarande, det är ett av våra tjejers ABSOLUTA favoritbarnprogram, kanske är det bättre för de lite äldre för att det är så mycket ironi i det. Malin behöver bara säga "Trollet Tryggve" så gapskrattar Linnéa och så citerar de något de såg när vi bodde i Sverige.

Förstår att du varit glad som haft blogg.se dessa dagar. Stök och strul har det varit där jag är. Imorgon hoppas jag att min lust kommer tillbaka och att jag orkar ta tag i att skriva lite igen... Kram och natti!

2011-05-16 @ 02:06:39
Postat av: Ingrid

Jag vet att du förstår att det var jag, men jag skriver det ändå :) .

2011-05-16 @ 02:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0