Pricka rätt

Är alldeles för busy för att hinna blogga, men det här lilla fina sammanträffandet kan jag inte undanhålla er...

Slöbläddrar igenom ett helgmagasin som kom med Sydsvenskan... fann en finfin rekommendation på Roséuteserveringar i Malmö...


Men den där flaskan i marginalen, ser den inte bekant ut? Serveringarna Atmosfär resp Årstiderna by the Sea fick också rekommendera ett vin var att njuta av i solskenet. Eftersom det är nästan omöjligt för er att läsa, citerar jag: "Elegant fruktighet i kombination med en komplex, örtig eftersmak". Kunde inte sagt det bättre själv (eller sagt något alls eftersom jag inte provat).

Men vilken slump - vad finns i min påse med till kvällens inflyttningsfest?


Gissa hur nöjd jag är med att jag har en egen flaska i kylen också. Nu väntar man då bara på solen.

Förutom stundande fest i kväll, har jag de senaste 24 timmarna hunnit med en champagneprovningskväll med LC, tillika mitt sista möte, jobba lite, gå på en begravning. Undrar om 15 min powernap hjälper mig att ställa om?

Kommentarer
Postat av: Madde

Jag har oxå sådana flaskor hemma, svärföräldrarna hade med sig en flaska i påskas och det var ett riktigt gott rosévin. Så när jag såg att de var 20 kr billigare per flaska i Tyskland så var jag bara tvungen att handla några extra flaskor med mig hem. Så jag väntar också på sommar och sol :-)Ha en riktigt skön helg!Kram Madde

2011-05-28 @ 15:44:54
URL: http://ludvigonorablogspot.com
Postat av: Karin Själv

Ah, då var du lite snabbare än mig, Madde, som redan testat. Det har ju varit lite mer roséväder tidigare än vad det är just nu. Trevligt med fyndpris också ju :-)

2011-05-28 @ 20:20:39
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0