Powerful Woman Writer Award

Det har hänt igen! Jag har fått en Award! Fantastiskt!


Det är Ingrid som har förärat mig även denna, och hon beskriver mig på ett sätt som nästan gör mig generad:

Karin: en av mina vänner i Sverige. Hon har fått award från mig förut, men kan inte undanhållas denna award som verkligen passar henne perfekt. Karin är en utmärkt skrivare, hennes texter är alltid välformulerade och intressanta. Dessutom är hon väldigt powerful i många avseenden, framför allt såtillvida att hon tar egen ställning i alla frågor, hon låter sig inte påverkas eller dras med i vad andra säger eller vad som är mest rätt att tycka för stunden. Hon står för det hon tycker och vågar ta strid när det behövs. Karin hanterar tonårsfrågor på ett föredömligt sätt vilket jag drar all fördel av, nu när vi börjar komma in i den fasen i vårt familjeliv. Go Karin, jag är verkligen glad att ha en vän som du!

Nöjet är helt på min sida, som ni förstår, det där med att vara vän med Ingrid!

Jag vill skicka awarden vidare till Li! Li är en ung kvinna som är otroligt medveten och engagerad i både stort och smått - det gäller allt från boktips till aktuella politiska händelser. Jag lärde mig att uppskatta Li väldigt mycket när hon var Katarinas konståkningstränare under en tid - det var ord och inga visor och träning på fullt allvar = precis vad man önskar, och vi blev bortskämda med väldigt fyllig och alltid korrekt information vad gällde träningstider, tävlingsförberedelser mm. Men det är först nu när Li har flyttat till Dalarna och jag blivit en trogen följare av hennes blogg som jag lärt känna henne riktigt bra, och jag gillar allt jag läser på li-amadeus.blogspot.com. Li, skicka vidare till en annan bloggare som du vill uppmärksamma!

Det är författaren och bloggaren Maria Engelwinge (som precis har gett ut boken "En shot till tack"), som har instiftat den här utmärkelsen med följande motivering:

Under de åtta månader jag har bloggat har jag stött på så många fantastiska kvinnor i bloggvärlden. Starka, kompetenta, intelligenta kvinnor med driv, jävlaranamma, ödmjukhet och talang. Kvinnor som inte gett upp trots att livet tufsat till dem ibland. Kvinnor som jag ser som mina vänner i dag och som alltid finns där för varandra när någon av oss har det jobbigt. Därför vill jag dela ut denna "girl-power award". 
Jag skulle helst vilja ge det här priset till er alla, men jag väljer ut några stycken och ber er som får det att sprida detta pris, eller uppmuntran snarare, så att det snart finns över hela bloggvärlden. För jag är övertygad om det kryllar av kvinnor där ute som förtjänar detta.

Kommentarer
Postat av: ingrid

Vilken bra vidareskickning av awarden!!! Kul!

2011-05-06 @ 21:52:28
Postat av: Li

Tack så mycket, Karin =) har skickat den vidare!

2011-05-06 @ 23:32:52
URL: http://li-amadeus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0