MorgonuppvaktningDet gick så bra med uppvaktningen i morse! Gratulanterna (som jag inte frågat om de vill bli publicerade, men jag tror att det är helt OK och de brukar inte vara här heller) dök upp hos mig som planerat och vi promenerade bort till Åsa. Innan vi ringde på började vi sjunga (ganska högt för att vara 07) och hon blev så glad och (troligen) överraskad. Hon var både vaken, hemma, påklädd och glad. (Åsa är den söta gula - visst är det lite svårt att acceptera att hon är 40?)

Åsa, som inte är så intresserad av vin, ber alltid om lättöl till maten när vi äter middag ihop... så det är Pripps Blå lättöl som vi skålar i. Jag medger att det inte var precis det jag längtade efter precis efter tandborsten.

Vi hade köpt några fina begagnade Berså-objekt - en dressingflaska och en vacker skål. För er som inte känner till serien visar jag en kopp:


Den finns även nyproducerad men de gamla är lite roligare.

Sen hade vi uppvaktare bestämt att vi skulle äta frukost på Systrar & Bröder. Minsann gick det att locka med Åsa också! Vi fick en mysig pratstund och en massa god frukostmat. Tyvärr glömde jag att ta upp kameran där men jag tog en bild från deras web.

Mitt favoritbröd Speja

Sen bar det av med vardagsbestyren men det var verkligen en härlig start på dagen!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Absolut orättvist att en del ser ut så när de är 40 samt att de är fräscha och i en snygg gul klänning när det ringer på dörren kl 7 på morgonen!!! :)

Jag har faktiskt fortfarande inte varit på Systrar och bröder, kanske kan det bli tillfälle i sommar...

2011-05-13 @ 09:01:30
Postat av: Boktokig

Det ser ut som ni hade jättetrevligt! Hon ser verkligen inte ut som 40! Lyckliga henne!!!

2011-05-14 @ 10:41:52
URL: http://boktokig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0