Lediga dagar i sikte...

Med start nästa vecka kommer jag vanligtvis att vara ledig måndag-tisdag fram till midsommar då jobbet slutar för alltid... i alla fall på den arbetsplatsen. Det känns så lyxigt med lediga vardagar. Hittills har mina lediga dagar dock infallit en gång då Julia endast hade en lektion, resp. när Kata hade studiedag, samt att Malin vill bli hämtad extra tidigt när hon vet att jag är hemma, så jag har inte precis fått egentid. Men tid med tjejerna är förstås också trevligt!

Jag har en oändlig lista i huvudet över saker jag ska passa på att göra på min lediga tid, som att frosta av frysen, putsa fönstren etc, och så klart det vanliga med att tvätta och handla och sånt. Och så vill jag gärna cykla lite - dagarna jag inte arbetar missar jag ju chansen på 16 gratiskilometer, som det blir ToR jobbet. Men jag har ett par likaledes lediga lekkamrater som kan tänka sig både att cykla och luncha i solen nånstans... ser fram emot det!

Igår när jag var ledig hann jag redan innan 9 hämta paket på två olika utlämningsställen och handla på mig frukt och grönt utanför Limhamns Folkets Hus:


I morgon är det uppstigning 05 för en dag i Göteborg, ett User meeting för dem som jobbar i samma mjukvara som jag. Hoppas att man kan sova på tåget! Gudarna ska veta att jag behöver vila upp mig inför bl a en fullspäckad kalashelg.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja passa på och njut ordentligt nu! Lediga dagar har en förmåga att ätas upp av allt möjligt, så du får ta fram din prioriterngsförmåga!

2011-05-05 @ 01:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0