Konsten att vara otrogen på FacebookLugn, bara lugn, inläggets titel är även en boktitel och det är den jag ska recensera nu. Och ännu mer lugna kan ni vara över att jag inte gått med i den stora masspsykosen. Dock tyckte jag att titeln var lite pinsam, för jag märker att jag har lagt den med baksidan upp i sovrummet och att jag gömde framsidan när jag läste på simskolan.

Boken, som jag vann i en tävling på Boktipset, hade jag med till min första bokcirkelträff häromdan, tillsammans med ett gäng andra pocketböcker, som förslag till nästa bok att gemensamt läsa. Tjejerna som var med på träffen valde den här, eftersom den skulle vara tillräckligt lättläst att hinna med att läsa och diskutera innan sommaren.

Ja, den var lättläst, och för mig som bara kikat över axeln på andras Facebooksidor, var den intressant. Storyn var ganska förutsägbar och Facebookinläggen som inledde varje kapitel kändes så banala (säkert författarens avsikt!). Jag ser mycket fram emot att diskutera boken med de andra i bokklubben, för jag tror att jag är den enda som står utanför Facebook av dem. Jag undrar vem som så oförsiktigt lämnar spår efter sig på Internet om man har en kärleksaffär?

Jag kan då inte precis rekommendera boken för den var varken särskilt välskriven eller finurlig. Vill man ändå läsa något av Gunilla Bergensten rekommenderar jag varmt Familjens projektledare säger upp sig. Det är över 2 år sen jag la den på Peters nattduksbord och bad honom läsa den men han har avstått. Kan ångras en vacker dag...

Kommentarer
Postat av: ingrid

Skrattar när du skriver att du försökt skyla boken...

2011-05-26 @ 11:20:25
Postat av: Catharina

Hej Karin!

Det låter spännande med en bokcirkel. Det är ett av projekten jag tänkte starta upp när mitt LC-liv tar slut om ett år... Jag har redan två intresserade tjejer, så jag hoppas att dom står ut med att vänta ett år på start.

Kram

2011-05-27 @ 12:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0