Kärleksbrev

Nu har det blivit helt officiellt på jobbet att jag slutar, dvs det står på intranätet. Och Lycka till-hälsningarna börjar ramla in, en del kommer personligen och grattar, några ringer, andra mejlar. En del av mejlen är så rara att jag kallar dem kärleksbrev. Jag svarar genast på dem och tackar för de fina orden, och deleatar dem sedan snabbt som ögat - man vill inte frestas att sitta och lipa när dagen D närmar sig.

Men orden värmer mer än jag tror avsändarna kan ana. Vissa kommer också från oväntat håll.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Är du HELT KNÄPP??!!! Så skulle jag verkligen inte göra, du måste gå fler kurser. Du ska naturligtvis skriva ut vartenda brev och om DU inte ramar in dem och hänger på väggen på ditt nya jobb, eller möjligen på väggen hemma, så ska de ligga i handväskan att ta fram dåliga dagar!! LOVA att inte slänga ETT enda mail till av det slaget!

2011-05-03 @ 11:31:59
Postat av: Li

Håller helt med Ingrid. Du måste skriva ut de mejlen, inte kasta dem! Nu vet jag inte hur ert e-postprogram fungerar men när jag jobbade i Trelleborg så kastade man en hel del gamla mejl som var avklarade, men de låg kvar i papperskorgen tills man tömde den också. Så leta fram mejlen om du har möjlighet, du behöver ju inte läsa dem mer än en gång idag =)

2011-05-03 @ 11:39:18
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Ni är så kloka, så kloka... bara att jag arbetar med mig själv för att kunna kasta saker och inte förlora mig i minnen så fort jag öppnar en låda. Jag försöker gläda mig här och nu istället!

2011-05-03 @ 14:53:48
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag är helt säker på att det finns annat än det här som du kan slänga ;) .

2011-05-04 @ 00:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0