FlitigDe där lediga dagarna jag har, det är meningen att jag ska beta av lite eftersatta sysslor hemmavid också. En dag putsade jag alla fönstren och idag har jag frostat av frysen. I flera veckor har jag förhalat storhandling genom att säga att jag inte vill fylla frysen för det blir så svårt att frosta av då.

Tyvärr glömde jag före-bilden, men jag kan berätta att precis som med fönstren och mycket annat väntar jag så länge att att det bara måste göras. Nu började det ta i lite när man skulle stänga dörren och sedan länge satt vissa burkar fast i isen. Givetvis kunde inget skönjas av galler, hyllor etc.

Min händer är nu lite nariga av allt ishackande men jag är så nöjd! Det är väldigt luftigt där inne nu, och jag har även kastat en del väldigt gammal mat. Kanske att man kan skjuta upp storhandlingen lite till bara för att få njuta av hur ödsligt det är där inne?

Bilden togs innan jag slog på strömmen och lastade i frysvarorna. Sååå tom är alltså inte frysen!

Så, snart dags med eftermiddagspasset: göra ärenden. Julia skrattade åt mig när jag nämnde ärendena: Åhléns (kräva 20% rabatt på redan gjorda inköp då rabattkupongerna låg och väntade i brevlådan när jag kom hem), Systemet och Chokladfabriken. Glömde nämna Comfortbutiken, men det ingår nog ändå inte i Julias begreppsvärld. Och sen ska Malin och en kompis hämtas halv tre. Kan bli stressigt. Julia undrade även om jag inte började trivas som hemmafru. Ger mig själv högsta betyg som skådespelare... gissar att det är endast för att störa Peter och de skoltrötta barnen som jag ser nöjd ut när de går hemifrån.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Hmm. Min lilla frys är så packad att när jag skulle dra ut en låda förra veckan fick jag ta i så mycket att själva lådronten gick sönder och plötsligt stod jag där med handtaget i handen. Och det var lådan som faktiskt gick att öht rubba, hur jag ska få ut innehållet i lådan som verkligen sitter fast har jag inte lurat ut än. Men jag får väl ta sönder den lådan också, och sen ställa till med grillfest eller nåt.Hos mig är nog problemet iofs för liten frys/för mycket saker i frysen. Ett i-landsproblem förvisso, men dock ett problem.

2011-05-24 @ 16:35:45
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Du är både en bra skådespelare och underhållare!! Bra att du inser att det inte bara är kul att vara hemma, så behöver du inte vara avundsjuk på mig sedan, ibland är det inte så glamoröst som det verkar (typ sällan), ha ha. Att du kan ha en så eftersatt frys med tanke på din välskötta KYL!! Knepigt! Ambitiöst med Åhléns-besöket! Bra där!

2011-05-26 @ 11:24:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0