Fat UpIdag firas internationella kvinnodagen, samtidigt med fettisdagen. Hur går det ihop?

Av allt jag slölyssnar på fastnade jag för intervjun med Julia Skott, där hon berättar om Fat Up. Hennes projekt kroppsbilder jag kikat in på någon gång med skräckblandad förtusning. Jag har förstås inte vågat publicera bilder på mig själv där men jag är lite sugen; det ska erkännas.

Och så här på ärlighetens dag får jag väl inte heller sticka under stol med att jag ätit 3 fastlagsbullar. Den tredje tog jag istället för middag. Lovar att det inte blir någon vana.

Kommentarer
Postat av: fru C

Tre!!! Det är ju en årsförbrukning ;-)

2011-03-09 @ 05:51:30
Postat av: Karin Sjäv

Ja, Marie, jag tror nästan att det är det det är! Shit, det var ju en lång dag och den första fick jag ju redan till halvtio-fikat. Kanske blir det inte fler i år... om inte galningen Peter kör sitt budgettrick (han älskar dylika bullar): köper vetebullar+mandelmassa på Konsum, laddar gräddsifonen och tillverkar egna i parti och minut... han avslutar t o m med att sikta florsocker över. Men i år har jag inte sett till dem, och jag ska inte påminna honom.

2011-03-09 @ 06:30:21
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Lovvärt initiativ med den där bloggen!!

Det verkar ha varit ett extremt tisdagsbulleår! En annan LC-tjej skrev på fb att hon också åt tre bullar igår och det är ändå rätt ovanligt ;) . I Rikards familj äter de helst semlor från januari till mars varje helg, men oftast inte mer än en om dagen, ha ha. Jag var lycklig som fick en som smakade som hemma på svenska kyrkan igår.

Tack för hälsningar på min blogg, där har varit VÄLDIGT lugnt sista dagarna, nu förstår jag att folk varit upptagna med att äta semlor :) . Fast du är som vanligt effektiv och hinner med båda. KRAM.

2011-03-09 @ 09:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0