Populär

Det är inte utan att man kan gå och nynna på Eric Saade efter gårdagen, tillika näst sista dagen, på gamla jobbet... har väl aldrig varit så poppis förut. Kollegor med lite panik i blicken kommer och undrar om jag inte kan visa dem var filer finns, hur man auktoriserar programlicenser, undrar om vi hinner med ditt och datt. Jag log och hjälpte till så ott jag kunde. Andra kollegor skickar de där gulliga mejlen med "det blir tomt utan dig" och "puss och kram". Ger en liten föraning om nästa torsdag som är sista dagen. Den enda som inte riktigt gjorde vad han skulle var konsulten som jag överlämnar till. Han ringde 8.00, punktlig som han är, och ursäktade sig att han inte var i receptionen, utan stod på E22 och väntade på bärgaren. Hoppsan, så mycket för den överlämningen alltså. Men vi har en sista chans nästa torsdag, vi också. Och som grädde på moset fick jag sommarpresenten - ett grillkit för fiskgrillning. Peter tyckte att vi kunde ge bort det direkt men jag ska nog utforska det i alla fall.


Jag kände mig lite mindre populär när jag loggade in på banken. Saldo på lönekontot: 1,66 och två räkningar som var upplagda men förfallit då medel saknats. Hoppsan. Ibland tror jag att jag för över lite för mycket till sparkontot? Fast hade allt landat på spenderkontot hade nog allt tagit slut varje månad och så hade det blivit svårt att semestra.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag har vetat hela tiden att du är "Popular" :)) ! Klart de kommer att sakna dig på jobbet! Både inte fantastiska personlighet, men även dina speciella jobbkompetenser!

Jag lider med de stackare som ska hitta på presenter som passar till ALLA, det är svårt nog att hitta på en present till någon man känner. ÄNDÅ tycker jag det är trevligare att få en sak än ett presentkort.

BRA att pengarna fanns på ett säkert ställe :) .

2011-06-17 @ 10:52:14
Postat av: Karin Själv

Grillkitet inspekterat och godkänt! Fin olivolja med citronsmak, glaze med citronsmak, salt- och pepparkvarn, grillhandske och stekspade. Kommer nog till användning alltihop!

2011-06-17 @ 21:08:44
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ni ser, någon duktig sekreterare där som gjort ett bra jobb :) !

2011-06-20 @ 10:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0