En förtjusande manJag har läst flera böcker av Marian Keyes tidigare, t ex Vattenmelonen, Sushi för nybörjare, Lucy Sullivan gifter sig, och det har varit god underhållning och många skratt, parat med nattsvart tragik mellan varven. Dock påminner alla böckerna lite om varann, tycker jag.

Nu var det flera år sen jag läste en bok av henne sist, och när jag såg En förtjusande man bland pocketböckerna på Adlibris slog jag till, lite slarvigt utan att kolla sidantalet. Jag blev lite matt när jag fick den; ytterligare en tegelsten - något som varit ett tema för min läsning under våren.

Den var riktigt trög i början, men ingen kan som Marian Keyes skildra de där kedjerökande, kärlekskranka unga kvinnorna med ständig baksmälla... och så läste jag någonstans att boken blev jättebra, om man bara tog sig igenom de första 400 sidorna. Alldeles riktigt; jag höll ut och fick min belöning! Men jag tycker att de 400 första sidorna utan problem hade kunnat bli till 100, utan att tappa storyn. Jag är glad att jag har läst boken, men mest är jag glad att den är utläst!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Oj oj oj, 400 sidor för att komma in i en bok. Det är mycket!!

2011-07-25 @ 10:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0