Ute och turnerar

Helgen har dominerats av en jättetrevlig kickoff på Österlen med 6 av LC-tjejerna. Vi lämnade Malmö i solsken och fågelkvitter; nästan lite vårkänsla och överraskades av ett Österlen i vinterskrud - alldeles vita frostiga träd och krispig luft. Vi fikade, promenerade på skaren, doppade frukt i chokladfondue, lagade mat ihop, drack vin, pratade om allt mellan himmel och jord... sov gott och länge innan vi åt frukost och vände åter mot hemmen.

För egen del har helgen inneburit lite mer bilkörning än jag uppskattar - jag körde ToR Brösarp med stopp i Lomma och Bunkeflostrand, och sen när jag kom hem tog barnkörningarna vid. Jag har varit med Malin till simskolan och släppte de stora tjejerna på Madama Butterfly samtidigt (min julklapp till dem). Snart ska jag hämta dem igen och samtidigt skjutsa Julia till en fest på Kirseberg. Malin får hänga med i bilen för Peter ska på hockeyträning. Några timmar senare ska jag hämta Julia och hennes kompis igen.

Så vad tror ni? Längtar jag till att få cykla imorgon???

Malin har haft en riktig sportlördag - Peter har cyklat långt med henne (tvärs över från Annetorpsleden till Kalkbrottsgatan vid ena sidan av Kalkbrottet - en väg som du och jag nog letade efter en gång, Victoria), sen tog Peter henne och hennes kompisar Bella och Gustav på skridskoåkning innan det var dags för simskolan. Gissar på god nattsömn för Malins del, och min!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0