Mr Beans semesterFör en gång skull hade vi filmkväll på Malins villkor i fredags - annars brukar vi ofta se sjukhusserier eller deckare när hon har gått och lagt sig. Hon tyckte mycket om konceptet med salta pinnar och mamma och pappa framför TV:n tillsammans med henne. När vi ser filmer på engelska läser vi alltid texten för henne och på så vis var Mr Bean ett perfekt val - det är ganska mycket pantomim!

Storyn var att han skulle resa till franska rivieran (och här krattar vi lite i manegen för sommarens äventyr) men givetvis gick det mesta snett. Malin skrattade åt en del av skämten men mest tyckte hon synd om honom som missade tåg, glömde sitt pass, inte visste hur man skulle uppföra sig etc.

Peter påstår att vi sett filmen för länge sen men det kunde inte jag minnas. Jag uppskattar inte komedi värst mycket men tyckte ändå att det fanns poänger. Mest tyckte jag att det var kul att Malin tyckte att det var en speciell kväll.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag uppskattar komedier, men inte Mr Bean, till skillnad från HELA resten av familjen :) . Håller med dig, ibland är det behållning nog att ha gjort något mysigt tillsammans.

2011-01-30 @ 14:42:29
Postat av: Catharina

Hela min familj utom jag älskar Mr Bean... och dom såg denna film för ett tag sen och skrattade så åt den.

Nu efter nyår har vi pratat om att göra saker med ett barn i taget. Så i januari har Lars varit på bio med barnen. Han och Hugo såg Harry Potter och sen var han med Moa och såg Långa farbrorn. Jag tycker det är kul om Lars gör något med barnen eftersom jag och dom gör så mycket tillsammans ändå.Låter som en mysig kväll hos er!På fredag är jag och barnen själv och då blir det McDonalds mat för dom... vi är ändå i Svedala och spelar tennis. Jag vet inte vad jag ska äta för något gott än... men det blir definitivt INTE McDonalds för mig! Deras sallad står mig upp i halsen efter att ha ätit den alldeles för många gånger. Ska nog leta upp ett recept på mat som man och barn inte gillar och laga det till mig själv.

2011-02-01 @ 15:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0