Lämna boet?

långt borta!

Tror ni verkligen att en nyss fyllda 17 år kan vara flygfärdig? Ska hon klara sig utan mina omsorger? Kan jag leva utan alla fåren på plats? Givetvis är svaret Ja på alla frågorna!

Julia har länge drömt om att få åka på ett utbytesår och efter många om och men har vi gått med på att låta henne ansöka. Som om det vore en överraskning, väljer hon så långt bort som möjligt - Nya Zeeland i första hand; Australien i andra...

Nu är det en lång väg innan det blir verklighet, med intervjuer, tester etc i långa rader, och dessutom har jag förstått att det finns betydligt färre mottagarfamiljer i finanskrisens spår. Man kan säga att jag inte blir besviken om hon inte kommer iväg, men samtidigt gläder jag mig med henne som har chans på äventyret.

Det måste vara bra business i utbytesår - efter mindre än 24 timmar hade båda organisationerna som hon registrerat intresseanmälan hos, bokat in henne (och en av hennes föräldrar) på intervju. Spänningen stiger!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja du, förstår PRECIS dina känslor, lika fantastiskt som det är att hon får chansen, lika hemsk är tanken på att det verkligen inte är lång tid man får ha kvar dem boende hos sig och den är hemsk!

Min kusin bor i Australien nu, sin tredje omgång, kan liksom inte släppa det, utan dras tillbaka. Hon stortrivs, men till mammas (min fasters) stora lättnad har hon nu träffat en dansk kille. Det kunde ju varit en australiensare...

Spännande med intervjuer, såklart det går bra hon är ju synnerligen klok och mogen för sin ålder, dessutom begåvad. Kan inte gå fel! Lycka till för er båda! KRAM!

2011-01-28 @ 00:39:22
Postat av: Boktokig

Vad spännnade för henne!!!! Och för er också!!Härlig tanke med att det aldrig är för sent att tänka om!Jag lägger dom till min läsa-lista!Det brukar ju vara så att man har svackor och efter varje svacka brukar det ju komma bättre lästider!

2011-01-28 @ 23:09:20
URL: http://boktokig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0