Jag har fått en Blog Award!

så hedrande

Vilken överraskning! Inspiration Award! Och jag fick den med orden:

Med glädje skickar jag denna Award vidare till någon som följt mitt bloggande från dag 1. Någon jag kände redan tidigare, men som jag kommit nära enbart tack vare bloggandet. Någon vars tankar och åsikter jag värderar högt. En person med stor integritet och som inte är rädd för att uttrycka sina åsikter. En vän som ALLTID tar sig tid för sina medmänniskor, inte bara i ord utan även i HANDLING. Någon som har barn som är lite äldre än undertecknads och därmed alltid är ett steg före i erfarenheterna när det gäller barn.

Min Award för inspiration om böcker, mat, aktuellt, barn/tonår samt livet går till:

http://karinesmeralda.blogg.se/

Läs gärna och bli inspirerad du med!

Ingrid, som jag beundrat från första gången vi träffades, och som jag nu lärt känna riktigt bra via våra bloggar, är som alltid generös med beröm och delar med sig av allt - sitt hem, goda råd, underbar matlagning, många skratt och äkta vänskap. Nu delade hon alltså även med sig av sin Inspiration Award. En av våra gemensamma vänner brukade ta Ingrid om armen och säga "Ingrid, du visar verkligen prov på Friendship and Service!" (Ladies' Circle's ledord) och jag kan bara instämma! I höstas öppnade Ingrid och hennes rara familj sitt hem för oss när vi turistade i London med omnejd - ett minne för livet!

Jag behövde inte fundera länge efter vem jag skulle skicka vidare till...

Madde levde tills för något år sen ett liv som var ganska likt mitt eget, med jobb, småbarn, hus, trädgårdsprojekt, bullbak, TV-soffan och vardagsstress mellan varven, tills en dag när olyckan slog ner i hennes liv. Hennes pojke Ludvig, Malins bästis från dagis, fick diagnosen ALD, en grym och obotlig sjukdom. Ludvig fick fantastiskt nog tillgång till en benmärgstransplantation för drygt ett år sedan, det enda sättet att hejda sjukdomen, och hela familjen kämpar vidare med det som sjukdomen ändå hunnit göra med honom - Ludvig har mist synen och lider av sömnstörningar och tvångsbeteenden. Under hela tiden, både under månader av isolering på sjukhuset och hemifrån, har Madde hållit oss uppdaterade genom bloggen. Det har varit så skönt, särskilt när det varit stor dramatik, att få veta hur det senaste ingreppet gick och hur tapper Ludvig varit. Madde och hennes man Kristian kämpar också mycket för att inget ska fattas lillasyster Nora som bara får hänga med bäst hon kan; hemma från dagis så fort det går någon sjukdom där, för att inte smitta Ludvig.

Madde, jag vill skicka dig en Inspiration Award för att du är otrolig, stark och inspirerande! Du skänker mig perspektiv på egna små bekymmer och visar prov på ett fantastiskt tålamod och en stor kreativitet för att ge din familj det allra bästa. Trots all motvind lyckas du alltid fokusera på det positiva, och utan din inställning tror jag aldrig att Ludvig mått så bra idag som han ändå gör. Du inspirerade mig till att anmäla mig som benmärgsdonator och jag längtar till den dag jag kan göra nytta! Jag läser din blogg varje dag - ibland med tårar nerför kinderna - men allra oftast med ett leende.

http://ludvigonora.blogspot.com/

Ni som inte redan stiftat bekantskap med Maddes blogg har något att se fram emot!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Enastående bra val för vidaresändning av awarden!! Nu blev jag verkligen rörd, du uttrycker dig i din motivering (som alltid) med väl valda och genomtänkta ord.

Tack även för dina fina ord om undertecknad, kände direkt att jag visste vad jag gjorde när jag valde din blogg ;) . KRAM!

2011-01-26 @ 21:00:48
Postat av: Madde

Tack snälla för den fina motiveringen, finns inga ord som kan beskriva känslan av att läsa dem.Kram

2011-01-26 @ 22:32:57
URL: http://ludvigonora.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0