Hur man känner igen en dålig dag

Klockan är inte ens 11 och ändå har flera motgångar inträffat:

Ingen tidning på en ledig dag (ja, jag vet att det är Trettondagen!)

Hade planerat härlig vinterpromenad till Limhamn med Victoria - nu har det vräkt ner snö och alla gångvägar är igenfykta = uppskjutet

Tänkte baka en glutenfri kaka... Malin hjälpte glatt till medan stortjejerna sover. Det är en ljus kaka med glasyr. Glasyren skulle innehålla kaffe - när jag mätte upp det spillde jag halva koppen över helt nya kokbokem som nu är väldigt ful. Och nu medan kakan gräddas har den svällt över alla gränser och hela botten av ugnen är täckt av svartnad smet. Försökte skrapa loss med stekspade, brände mig på handen. Återstår att se om kakan blir ätbar.

Ja, ni hör själva! Det blir inga trisslotter köpta idag i alla fall!

Edit: Kakan blev döbakad men ändå ganska god (som att äta smeten ungefär), ugnen är rengjord med hjälp av Mr Muscle (på flaska då; Peter är på jobbet om det var någon som trodde att det var honom jag menade), jag har fått mitt lystmäte av utomhusvistelse under drygt en timmes skottning av tung och blöt snö. Nu ska jag ändå utmana ödet och rätta några påtvingade bingolotter.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Bläääää, gläd dig åt att du är ledig i alla fall. Här jobbar alla och det är vardag och läxor som gäller, som vanligt. KRAM!

2011-01-06 @ 17:06:35
Postat av: INgrid

Hoppas att detta varit en mycket bättre dag!

2011-01-07 @ 17:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0