Hanne-Vibeke Holst hos Skavlan

På fredagskvällar är det perfekt att koppla av med Skavlan! Förra veckan var Eva Gabrielsson (Stieg Larssons sambo) där, och i fredags bemöttes hennes inslag av Stiegs bror. Det var intressant att se båda sidor och ingen av dem är någon som jag hade velat tvista med; oavsett om det gällde arv eller t ex på en arbetsplats. Ganska osympatiska bägge två, i alla fall vad de visade upp i TV. 

Men i senaste prgrammet var även Hanne-Vibeke Holst med - vilken underhållning!! Det var första gången jag sett Skavlan tappa ansiktet och det handlade förstås om sex. Först trodde jag bara att det var jag som uppfattade honom som besvärad men LC-tjejerna i stugan på Österlen höll med. Missade in programmet så finns det på SVT Play.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det måste jag se! Jag som gillar Holst och läst många av hennes böcker!

2011-01-24 @ 01:06:37
Postat av: Johanna

Sv: Tack Karin! Och vad skoj att du gav dig till känna :) Vet ju att det är en hel del som läser bloggen, men det är lika roligt varje gång någon lämnar ett litet spår efter sig :) Och vad skoj att du gillar min blogg, det gör mig glad!Såg även Skavlan och gillade det lika mycket som jag alltid gör :) Han är bara så bra på att intervjua personer!

2011-01-24 @ 17:17:23
URL: http://justnuochidag.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0