Blicka bakåt och framåt

Förra året vid den här tiden summerade jag 2009 och det var faktiskt inget höjdarår för mig. 2010 har varit så mycket bättre - roligare på jobbet, bättre hälsa, lite mindre äktenskapligt gnissel, lugnare och finare på många plan. Vi stannade i Skåne på sommarsemestern, men sen fick jag och stortjejerna en efterlängtad Londonresa på höstkanten.

Och 2011 då? Det året har jag många förväntningar på! En del saker har jag redan bokat in och fast det känns lite som hybris berättar jag om dem här. Skulle de nu av en eller annan anledning inte inträffa, så är det väl inte det värsta att jag delat med mig av planerna?

  • Jag har bokat en plats på Tjejvättern, med LC-tjejer från hela Sverige. Trevligt nog har Victoria låtit sig övertalas att hänga på - utöver henne blir det ytterligare sisådär 40 st, tror jag. Vi får i alla fall en egen startgrupp. Det var ju en riktig höjdare i fjol, såväl själva upplevelsen som uppladdningen och träningen inför loppet.


  • Vi ska åka till Frankrike på sommarsemester. Vi har bokat in oss två veckor i en liten villa i närheten av Antibes. Alla tjejerna ser fram emot det, och det gör såklart jag och Peter också. Vi ska testa biltåget ner - man kliver på i Hamburg på kvällen och vaknar vid schweiziska gränsen nästa morgon. På så vis slipper vi många jobbiga timmar i bilen och en annars nödvändig hotellövernattning.


  • Arbetsfronten: Under denna rubrik hade jag tänkt mig ett litet bombnedslag men det får visst vara... Men trots att jag sitter på samma stol (nä förresten, har suttit på några olika stolar och har haft 4 olika chefer på samma företag) som de senaste 10 åren har jag en del förväntningar på lite roliga uppgifter som ska utföras under 2011. Det känns lite oproffsigt att blogga om dem, men det handlar ju om ytterligare smart systematisering av vår tekniska dokumentation. Kanske några resor också?


  • Familjen! Får man ödmjukt önska avsaknad av dramatik? Tjejerna är raringar allihop (oftast) och får gärna så förbli.

 


Kommentarer
Postat av: INgrid

Härlig sammanfattning och roliga saker att se fram emot. Detta låter mycket bättre och skojigare än den jobbiga morgonen. Det spelar VERKLIGEN ingen roll om saker inte blir av som man sagt. SÅ är ju livet!

2011-01-06 @ 17:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0